Over Studio 81 Fotografie

 

'It's a terrible thing to see and have no vision' - Helen Keller

Een goede fotograaf kijkt verder dan zijn onderwerp. Voor wie is de foto bedoeld, wat moet het beeld bereiken en wat kan er beter? Henk van der Stouw heeft jarenlange ervaring als beroepsfotograaf. Hij begrijpt de werking van marketing en reclame en biedt zijn opdrachtgevers een belangrijke, creatieve bijdrage in de conceptontwikkeling. Deze werkwijze resulteert in beelden met méér dimensies dan je in een foto verwacht.

Ook internationaal wordt de kwaliteit van Studio 81 erkend. Henk van der Stouw werd in vier achtereenvolgende jaren genomineerd voor de toonaangevende jaarlijkse Black & White Spider Awards, het belangrijkste internationale evenement voor zwart-wit fotografie ter wereld. In totaal ontvingen vijftien foto's van Henk van der Stouw een nominatie, in de (professional) categorieën fine art, still life, photojournalism, advertising en architectual.

Bent u benieuwd wat goede fotografie voor u kan doen? Bel Henk voor een persoonlijke kennismaking en een goed gesprek over visie en vorm.

Blijf op de hoogte van Studio 81

Wilt u op de hoogte gehouden van nieuwe posts?

Vul dan uw naam en mailadres in.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt door Studio 81 voor het toesturen van onze nieuwsupdate. Uitschrijven kan op elk gewenst moment door middel van de link onderaan onze nieuwsbrief.